Uitschuifbare infrarood sauna

alternatief voor uitschuifbare infrarood sauna

Een uitschuifbare infrarood sauna kan een prima oplossing zijn als je geen ruimte hebt om een grote houten of glazen kast in je kamer te zetten, of dat nu je slaapkamer is, of je woonkamer of een andere kamer. Door je uitschuifbare infrarood sauna lijkt het dan of je een soort kledingkast hebt staan, die alleen groter wordt bij gebruik. 

 

Een uitschuifbare infrarood sauna is er in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten en heeft natuurlijk voordelen en nadelen. Een belangrijk nadeel is, dat als je hem gebruikt, de ruimte in die kamer meestal wel erg krap begint te worden, wat geen luxe beleving geeft - terwijl je voor een uitschuifbare infrarood sauna meestal wel de hoofdprijs moet betalen. 

 

Als je op zoek bent naar ruimtebesparende infrarood wellness, dan kan je ook eens kijken naar de airRED, een een innovatieve infrarood wellness wandunit waarbij de houten of glazen wanden zijn vervangen door slimme luchtcirculatie. Zie de foto boven.

 

Met zijn stijlvolle uiterlijk en bescheiden afmetingen vind hij overal makkelijk een plekje, zelfs in je woonkamer als je zou willen. Door het innovatieve ontwerp is hij al in 15 minuten effectief. 

 

Vind je het interessant om ook deze optie te bekijken als alternatief voor een uitschuifbare infrarood sauna, dan is het goed om deze website eens door te nemen, dan leer je de airRED snel kennen. Kijk dan via de links onderaan deze pagina ook bij de vergelijking van airRED met een klassieke infrarood sauna. En het artikel 'je hebt een infrarood sauna, en dan?' is ook een aanrader.