Uitgebreide info over het airRED design

airRED infrarood sauna, wellness in je woonkamer of op kantoor

De stijlvolle vormgeving van de airRED valt meteen op.

Voorkant

De voorkant van de airRED is uitgevoerd in wit of zwart gekleurd hoogglans veiligheidsglas en past daarmee in vrijwel ieder interieur. Heb je toch wensen voor een eigen kleur of design, dan is dat een extra optie, neem daarover gerust contact op.

Zitten op een los krukje

Zitten doe je op een los krukje wat je er bij gebruik voor zet en dat je, als je de airRED niet gebruikt, ook ergens anders kan neerzetten of voor iets anders kan gebruiken. Je kunt ook zelf voor een krukje shoppen wat helemaal in jouw interieur past, let wel op de vereisten. 

Afmetingen

De glazen voorkant bepaalt de buitenmaat, 135 cm hoog en 60 cm breed. De diepte is 12 cm. Als je hem ophangt, komt de bovenkant van de glasplaat op ongeveer 150 cm. Een optioneel airRED design krukje meet 58 bij 40,5 bij 45 cm.

Speakers

In de airRED zijn twee speakers ingebouwd aan de zijkanten die een aangenaam geluid geven als je erop zit. Je stuurt ze aan via bluetooth, bijvoorbeeld met je smartphone. Je kan de speakers ook gebruiken als je geen airRED sessie doet.

Snoer

Bij de airRED zit een 2 meter lang netsnoer, het deel dat je niet gebruikt, kan je terugstoppen aan de rechter kant onderin de airRED waar het snoer ook begint en daarmee is het netjes weggewerkt. 

Bescherming

De temperatuur van de zwarte glasplaat voor de infrarood bron kan behoorlijk oplopen tijdens een sessie, daarom is de airRED voor jouw veiligheid standaard uitgerust met drie abachi houten afstandhouders. Denk er ook even aan dat de glasplaat na gebruik wat tijd nodig heeft om af te koelen. Je kunt je er niet aan verbranden, maar toch. 


Bedieningspaneel

Het simpele en stijlvolle bedieningspaneel zit onopvallend aan de rechter kant achter de glasplaat. Je vindt er twee drukknoppen om de airRED in- of uit te schakelen. Daarnaast zijn er twee draaiknoppen voor instelling van de temperatuur van de infrarood bron en van de intensiteit van de luchtstroom. Heb je de coolGREEN optie, dan krijg je ook een groene knop in het midden. 

Temperatuur en lucht

Met de bovenste draaiknop bedien je de temperatuur van de infrarood bron. Er is bewust geen schaalverdeling, het gaat om het gevoel. Speel ermee om te ervaren wat voor jou op dat moment lekker is. De onderste knop, voor de luchtstroom, staat vaak op de laagste stand en is dan al voldoende. 


Opwarmen en afslaan

Het duurt even voordat de airRED op volle sterkte draait, ongeveer twee minuten, maar je kan er al meteen voor gaan zitten. Na een kwartier slaat de airRED automatisch af. 

Opties

Bij opties kan je alle mogelijkheden om je airRED aan te passen aan jouw persoonlijke wensen, zowel qua uiterlijk als qua functionaliteit, op je gemak bekijken. 

Andere uitgebreide info