In gebruik nemen, over troubleshooting

airRED installeren, vb. in een rustige woonkamer.
Onderkant schakelaar en zekering

De airRED is de eenvoud zelve in het gebruik. Doet hij niet wat jij verwacht, doorloop dan het volgende:

Controleer dat de aan- of uit knop goed wordt indrukt en dat de verlichting rond de bovenste twee knoppen blauw en rood oplicht of juist uit gaat.

Controleer of de coolGREEN aan staat (groene verlichting rond de middelste knop) of uit staat (geen verlichting rond de middelste knop).

Controleer dat de knop van de luchtuitblaassnelheid (onderste draaiknop) inderdaad aan staat (naar rechts draaien).

Controleer of de 15 minuten voorbij zijn en de airRED automatisch is afgeslagen, alle verlichting op het bedieningspaneel is uit.

Controleer de stroomtoevoer:

- stekker in stopcontact
- schakelaar onderkant airRED
- zekering onderkant rechts airRED (deze beschermt tegen piekbelasting)
- zekering meterkast / stroom hele huis

Controleer of de luchtuitblaas instelling overeenkomt met de luchtsnelheid die je verwacht.

Chromolight: heb je op de rechter knop met het symbool met de drie ringen door elkaar gedrukt, dan gaat de verlichting knipperen, langzamer of sneller. Om daar uit te komen, druk je op een willekeurige plek op de kleurenring en je krijgt weer één continue kleur. (Geen fout, maar een handig weetje.)

Design krukje: direct na ontvangst kan de bodembescherming nog wat glad zijn waardoor het krukje merkbaar verschuift, dit verdwijnt na een aantal sessies vanzelf.

Niet opgelost? Ga dan niet zelf lopen aanmodderen maar neem contact op met de producent.