Optie coolGREEN

Opties voor de infrarood sauna

CoolGREEN is zo simpel als het indrukken van een extra knop op het bedieningspaneel van de airRED en meteen verandert je warme luchtstroom in een verfrissende bries. 

 

Zo lekker als een verfrissende bries op een zomerdag is de coolGREEN functie op de airRED. Terwijl de infrarood bron je rug aangenaam verwarmt, heb je een aangename luchtstroom die je helpt om je warmte goed kwijt te raken, maar zonder dat die actief warmte toevoegt.

 

Ideaal om te gebruiken in de zomerperiode als de temperatuur van de lucht zelf al aardig hoog is, waardoor je je airRED het hele jaar door met plezier gebruikt. Maar ook voor als je niet zo van warmte houdt of als teveel warmte even geen optie voor je is door fysieke issues als spataderen, cellulitis of bindweefselaandoeningen, maar je toch wilt profiteren van de voordelen van infrarood is coolGREEN een prima keuze. 

 

CoolGREEN is ook nog eens een hele energievriendelijke optie, je bespaart ermee rond de 80 procent in een sessie.

 

Er zit geen actieve koeling in, alleen de warmte wordt uitgeschakeld. Dus er is ook geen afvoer voor condenswater nodig. 

 

Je krijgt een extra knop op het bedieningspaneel waarmee je coolGREEN naar wens in- of uitschakelt. De knop blijft ook na de sessie ingedrukt staan en coolGREEN wordt dus ook toegepast bij volgende sessies, tenzij jij hem weer uitschakelt. De ring rond de knop licht groen op als coolGREEN aan staat. 

De andere opties