Optie airRED Art en eigen wensen

Opties voor de infrarood sauna

AirRED Art

Uniek ontwerp met een sociaal tintje. Door het grote glasoppervlak biedt de airRED bij uitstek mogelijkheden voor creativiteit. Door een samenwerking met kunstenaar Hyazinth Pakulla zijn unieke versies van de airRED, airRED Art ontstaan. Exclusieve kleurrijke designs, fantasierijk geïnspireerd op reizen.  

 

Een deel van de opbrengst gaat uiteraard naar de kunstenaar zelf, en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan organisaties die zich bezig houden met onderzoek naar fysieke issues waar warmte een belangrijke rol kan spelen in preventie, verbeteren of genezen. 

 

Als je de airRED komt uitproberen, kunnen we het hebben over prijs en leverbaarheid. Reken met ca. 60 procent meerprijs (de airRED Art is inclusief airRED design krukje en ergonomische rugleuning).


Eigen uitvoering

Wil je een logo of eigen design in de glasplaat laten aanbrengen of heb je heel specifieke wensen over de kleur, bespreek die dan met ons als je de airRED komt uitproberen. Wij gaan dan samen met de leverancier kijken wat de mogelijkheden zijn en vertellen je dan wat het prijskaartje daarvan is. Reken met minimaal 10 procent meerprijs. 

De andere opties