Maatwerk infrarood sauna

infrarood sauna zolder, schuin dak

Waarom een maatwerk infrarood sauna

Je gaat meestal op zoek naar een maatwerk infrarood sauna als je er met de bestaande afmetingen en modellen die er op de markt zijn, niet uit komt in jouw huis. Bijvoorbeeld omdat je je infrarood sauna op zolder wilt plaatsen, of een infrarood sauna in een kamer met een schuin dak, of omdat je ruimtegebrek hebt voor een standaard houten of glazen 'kast'. Uiteraard kan een maatwerk infrarood sauna dan een prima oplossing zijn.

Alternatief voor maatwerk infrarood sauna

Toch is er nog een andere mogelijkheid, namelijk die van een innovatieve wandunit voor infrarood wellness waarbij de houten of glazen wanden zijn vervangen door slimme luchtcirculatie. Over die infrarood wandunit gaat deze website en je ziet hem al op de foto bovenaan deze pagina in het wit: de airRED. 

 

Met zijn stijlvolle uiterlijk en bescheiden afmetingen vind hij overal makkelijk een plekje, zelfs in je woonkamer als je zou willen. Door het innovatieve ontwerp is hij al in 15 minuten effectief. 

 

Vind je het interessant om ook deze optie te bekijken als alternatief voor je maatwerk infrarood sauna, kijk dan niet alleen op onze home pagina, maar ook bij de vergelijking van de airRED met een klassieke infrarood sauna en bij ‘je hebt een infrarood sauna, en dan’. Dan ben je snel optimaal geïnformeerd of de airRED inderdaad voor jou een interessante mogelijkheid kan zijn als alternatief voor je maatwerk infrarood sauna.