Infrarood wellness kopen? Kijk dan zeker bij airRED!

infrarood sauna kopen in vergelijking met een airRED

Ga je een infrarood sauna kopen?

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een infrarood sauna, kijk dan zeker ook eens naar het nieuwste op infrarood wellness gebied, de airRED eenpersoons infrarood wandunit zonder houten of glazen wanden. 

 

Door een slimme combinatie van krachtige infrarood en luchtcirculatie kan je thuis of op kantoor genieten van infrarood wellness met kleren aan. In 15 minuten is de airRED al effectief en je transpireert nauwelijks terwijl je toch optimaal profiteert van het effect van infrarood dieptewarmte.

 

De voordelen van airRED:

  • Minder ruimte. Met maar 12 cm dikte past hij in elk huis, in elke kamer. Dus ook in je woonkamer. Alleen bij gebruik zet je er een krukje voor.
  • Strak design. Het stijlvolle glazen witte of zwarte front past in elk interieur. 
  • Makkelijk gebruiken. Gewoon zonder voorverwarmen met kleren aan ervoor gaan zitten.
  • Je bloedsomloop wordt gestimuleerd terwijl jij lekker van binnen wordt opgewarmd. Je kan je warmte goed kwijt en transpireert nauwelijks.
  • Je merkt effect in een kwartier en daarna kan je gewoon meteen door, je hoeft niet te rusten of douchen.

Dus geen houten of glazen wanden meer, niet weggestopt op een zolder of in een ongezellig kamertje, geen probleem dat je te weinig ruimte hebt, gewoon heerlijk op jouw favoriete plek elke dag ontspannen genieten van infrarood dieptewarmte. 

Ga jij een infrarood sauna kopen?

Vergelijk jouw infrarood sauna keuze dan eens met de airRED infrarood wellness unit. En stel je voor, een stijlvolle infrarood wandunit waar je elke dag even lekker voor kunt gaan zitten, en in een kwartier met je kleren aan profiteert van alle voordelen van infrarood dieptewarmte. Hoe vaak zou je dat niet gaan gebruiken! 's Morgens met een kopje koffie erbij om de dag te beginnen. Bijkomen na sporten, fietsen, in de tuin werken of een lange autorit. In het weekeind om te helpen om de stress van de afgelopen week kwijt te raken. Gewoon omdat het goed voor je is. 

Leer hem hier beter kennen

Dus ben je van plan een infrarood sauna te kopen, dan kan je eigenlijk niet om de airRED infrarood wellness optie heen als innovatief alternatief om mee te nemen in je overwegingen. Je kennismaking begint op www.airRED.nl.

 

We hebben ook alvast twee artikelen klaar staan voor als je jouw infrarood wellness keuze wilt vergelijken met een maatwerk infrarood sauna, bv. voor onder een schuin dak of op zolder. En met een uitschuifbare infrarood sauna