Hét alternatief voor de infrarood sauna

Alternatief voor een infrarood sauna

Ga je een infrarood sauna kopen?

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een infrarood sauna, kijk dan zeker ook eens naar het nieuwste op infrarood wellness gebied, de airRED eenpersoons infrarood cabine zonder houten of glazen wanden. 

 

Door een slimme combinatie van krachtige infrarood en luchtcirculatie kan je genieten van infrarood wellness met kleren aan. In 15 minuten is de airRED al effectief en je transpireert nauwelijks. 

 

De voordelen van airRED, de kleinste infrarood sauna ter wereld:

  • Minder ruimte. Met maar 12 cm dikte past hij in elk huis, in elke kamer. Dus ook in je woonkamer. Alleen bij gebruik zet je er een krukje voor.
  • Strak design. Het stijlvolle glazen witte of zwarte front past in elk interieur. 
  • Makkelijk gebruiken. Gewoon zonder voorverwarmen met kleren aan ervoor gaan zitten.
  • Je bloedsomloop wordt gestimuleerd terwijl jij lekker van binnen wordt opgewarmd. Je kan je warmte goed kwijt en transpireert nauwelijks.
  • Je merkt effect in een kwartier en daarna kan je gewoon meteen door, je hoeft niet te rusten of douchen.

Dus geen houten of glazen wanden meer, niet weggestopt op een zolder of in een ongezellig kamertje, geen probleem dat je te weinig ruimte hebt, gewoon heerlijk op jouw favoriete plek elke dag ontspannen genieten van infrarood dieptewarmte. 

Dus ga je een infrarood sauna kopen?

Vergelijk jouw infrarood sauna keuze dan eens met de airRED. En stel je voor, een stijlvolle infrarood sauna waar je elke dag even lekker voor kunt gaan zitten, en in een kwartier met je kleren aan profiteert van alle voordelen van infrarood dieptewarmte. Hoe vaak zou je dat niet gaan gebruiken! 's Morgens met een kopje koffie erbij om de dag te beginnen. Bijkomen na sporten, fietsen, in de tuin werken of een lange autorit. In het weekeind om te helpen om de stress van de afgelopen week kwijt te raken. Gewoon omdat het goed voor je is. 

Leer hem hier beter kennen