Cliënten sportschool

Tevreden infrarood sauna gebruikers

airRED voor veel typen bezoekers

Jullie bezoekers zijn actief met hun lichaam bezig. Toch is er een grote groep die dat alleen doet omdat 'het moet'. Bij die groep is ook motivatie voor warming up en cooling down beperkt. Jullie krijgen vrienden- en vriendinnengroepjes in uw bedrijf waarvoor het sociale element vaak belangrijker is dan het sporten.

 

Met een airRED kunnen jullie ook deze groepen prima bedienen. Met een of meerdere airREDs maken jullie een vorm van warming up en cooling down niet alleen makkelijker waardoor de kans groter is dat ze worden uitgevoerd en de kans op sportsucces en voorkomen van blessures toeneemt, je speelt ook in op het sociale aspect. De bezoekers kunnen ontspannen in hun sportkleding voor de airRED zitten en in een kwartier profiteren van infrarood warmte. Ze warmen op van binnenuit, de bloedcirculatie neemt toe. Spieren warmen op en zijn voorbereid voor beweging. Na afloop bevordert zuurstofrijk bloed dat wordt aangevoerd, herstel en afvoer van afvalstoffen waardoor er minder spierpijn zal zijn.

Voor jullie bedrijfsvoering

Wellicht hebben jullie nu al een sauna of infrarood sauna in uw bedrijf, toch zullen jullie gezien hebben dat er genoeg mensen zijn die een drempel hebben om zonder kleren aan gebruik te maken van deze wellness faciliteit. Met de airRED kom je deze grote groep (waaronder ook een groot deel van de senioren) tegemoet. 

 

Op een airRED is het aangenaam ontspannen, je bezoekers zullen, zeker na afloop van het sporten, hier wellicht ook gebruik maken van een drankje, wat de bar omzet ten goede komt. En als de sportbeleving prettig is, zal men regelmatig terugkerend bezoek makkelijker volhouden.