Cliënten ontwerpstudio

Tevreden infrarood sauna gebruikers

airRED, innovatieve ontwerp optie

Richten jullie hotels en bedrijven in, maken jullie ontwerpen voor woonhuis interieurs, bewegen jullie je in een specifiek segment als home cinema of wellness, dan kan de airRED een interessante optie zijn om mee te nemen in ontwerpen en adviezen. De simpele vraag in een ontwerptraject of de functie van de ruimte ook wellness moet zijn is verrassend, maar daarvoor komen cliënten bij jullie. 

 

Je hebt met de airRED een vernieuwende en innovatieve vorm van ontspanning te adviseren met een luxe design. Te gebruiken met kleren aan, effectief in 15 minuten. Door de geringe afmetingen is hij makkelijk op te nemen in een ontwerp, terwijl positieve gezondheidseffecten voor de gebruikers laagdrempelig en in korte tijd te realiseren zijn. De airRED staat steeds onopvallend maar stijlvol  en laagdrempelig klaar voor gebruik. 

Voor jullie cliënten

In de privé sfeer is de airRED eigenlijk altijd, maar zeker ook bij cliënten met eigen home fitness, home cinema, wellness omgeving, zwembad, buitensportfaciliteiten en interesse in outdoor activiteiten als tuinieren, paardrijden en golfen, uitstekend op zijn plaats. De airRED kan ook worden geïntroduceerd als aanvulling op bestaande ontspannings-, wellness- en vitaliseringsmogelijkheden in de eigen omgeving, omdat hij door zijn unieke en laagdrempelige toepassing in 15 minuten met kleren aan in de huiselijke omgeving een geheel eigen wellness rol kan vervullen.

 

Bij bedrijven in de hospitality- en wellness branche, maar ook als onderdeel van vitaliseringsfaciliteiten bij veel soorten bedrijven, is de airRED een interessante nieuwe optie om mee te nemen in adviezen. De cliënt koopt de airRED rechtstreeks bij de producent in Duitsland.

Aanpasbaar design

Voor de veeleisende design situaties is het mogelijk om de glasplaat van de airRED te voorzien van een eigen design. De airRED Art geeft daarvan een impressie. Ook de glasplaat voor de infrarood bron kan in verschillende kleuren worden geleverd. Verder kan de airRED desgewenst worden aangesloten op het gebouwverwarmingssysteem, neem hierover contact op. Uiteraard gaan deze aanpassingen tegen meerprijzen.