Cliënten keukenadvies

Tevreden infrarood sauna gebruikers

Nieuwe woontrend

Met de komst van de airRED is een hele nieuwe trend mogelijk geworden: wellness in de keuken. Cliënten met een woonkeuken of open keuken wens zien de keuken vaak als centrale plek in hun woning waar een belangrijk deel van het gezinsleven plaatsvindt. Gesprekjes, thee drinken, ontbijten, koken, lezen, huiswerk maken. De airRED leent zich uitstekend om te integreren in deze life style. Open of gesloten keuken, met de toegankelijke afmetingen van maar 60 centimeter en een diepte van 12 centimeter is de airRED al snel te integreren in een ontwerp of mee te nemen in de overgang naar de woonruimte. 

 

Doordat met de airRED de traditionele toepassing van de infrarood sauna opnieuw is uitgevonden, krijgt de cliënt laagdrempelig en zonder gedoe alle voordelen van infrarood.. Hij staat stijlvol klaar voor gebruik. In een kwartier gebruik met kleren aan, krijgt de cliënt al de wellness- en gezondheidsvoordelen. Ondertussen kan gewoon gepraat worden met andere aanwezigen in de woonkeuken, een kopje thee worden gedronken, de mail gecheckt. En na dat kwartier kan de client gewoon meteen door.  Doordat men nauwelijks transpireert hoeft niet gedoucht te worden, de airRED niet afgenomen. Een uitkomst in drukke levens van cliënten die toch goed voor zichzelf willen zorgen.

 

En wil iemand toch gewoon lekker een half uur ontspannen, ook dat kan, de airRED infrarood toepassing kan tot een half uur - drie kwartier doorgaans probleemloos worden ingezet, de ingebouwde muziekinstallatie kan zorgen voor aangename ontspanning, optionele RGB lichtstrips voor een sfeervolle ambiance. 

Vraag creëren

Jullie hebben met de airRED een vernieuwend en innovatief design apparaat in handen om in te spelen op de gezondheid- en wellness trend en deze te integreren in de keuken. De airRED is uniek en nog zo nieuw dat cliënten niet weten dat het bestaat en er dus niet uit zichzelf om zullen vragen. Dat wil niet zeggen dat, als ze erop geattendeerd worden, ze er geen belangstelling voor zullen hebben. Cliënten kunnen in hun verhalen over hun woonsituatie ook aanknopingspunten geven, bijvoorbeeld een wellness wens of een fysiek issue. 

Wat lost de airRED op

De airRED is prima in te zetten voor cliënten met een wellness wens, maar ook voor cliënten zonder, want een airRED geeft laagdrempelig een aangename mogelijkheid tot ontspannen en vitalisering die nog niet bekend is. 

 

Er zijn ook allerlei praktische situaties waarin de airRED een optie kan zijn. Bijvoorbeeld cliënten die een warme plek zoeken als ze vloerverwarming hebben en geen radiatoren meer. Voor drukke huishoudens en voor cliënten die geen tijd hebben voor wellness (maar het wel zouden willen). Voor cliënten die niet van sauna's houden maar wel van infrarood warmte zouden profiteren om gezondheidsredenen. Voor senioren die kleiner gaan wonen en geen plek meer hebben voor hun infrarood cabine of sauna. Enz.

Uw expertise toegevoegd

Als keukenadviseur kunnen jullie cliënten niet alleen attenderen op deze nieuwe trend en hen daarmee voorop laten lopen, jullie kunnen hen ook adviseren rondom het aankleden van de plek waar de airRED komt. Een afzetmogelijkheid voor drank of tablet is handig, een door jullie voorgestelde zitplek als alternatief voor het airRED design krukje een optie (let op de vereisten), en jullie hebben zelf ongetwijfeld nog meer inspiratie. De cliënt koopt de airRED als particulier, rechtstreeks bij de producent in Duitsland.

Aanpasbaar design

Voor de veeleisende design situaties is het mogelijk om de glasplaat van de airRED te voorzien van een eigen design. De airRED Art geeft daarvan een impressie. Ook de glasplaat voor de infrarood bron kan in verschillende kleuren worden geleverd. Verder kan de airRED desgewenst worden aangesloten op het gebouwverwarmingssysteem, neem hierover contact met ons op. Uiteraard gaan deze aanpassingen tegen meerprijzen.