Cliënten interieuradvies

Tevreden infrarood sauna gebruikers

Nieuwe woontrend

Met de airRED is een hele nieuwe trend mogelijk geworden: wellness met kleren aan, in je woonkamer. Doordat met de airRED de traditionele toepassing van de infrarood sauna opnieuw is uitgevonden, krijgt de cliënt laagdrempelig en zonder gedoe alle voordelen van infrarood dieptewarmte. Door het stijlvolle design en de toegankelijke afmetingen, maar 12 cm diep, zijn de toepassingsmogelijkheden legio. 

 

De airRED leent zich dan ook uitstekend om te integreren in de life style van cliënten, waar de woonkamer een groot deel van uitmaakt. Hij staat stijlvol klaar voor gebruik. In een kwartier krijgt de cliënt al de wellness- en gezondheidsvoordelen. En na dat kwartier kan hij gewoon meteen door. Een uitkomst in drukke levens van cliënten die toch goed voor zichzelf willen zorgen. 

 

En wil iemand toch gewoon lekker een half uur ontspannen, ook dat kan, de airRED infrarood toepassing kan tot een half uur - drie kwartier doorgaans probleemloos worden ingezet, de ingebouwde muziekinstallatie kan zorgen voor aangename ontspanning, optionele RGB lichtstrips voor een sfeervolle ambiance. 

Vraag creëren

Met de airRED hebben jullie een vernieuwend en innovatief design apparaat in handen om in te spelen op de gezondheid- en wellness trend. De airRED is uniek en nog zo nieuw dat cliënten niet weten dat het bestaat en er dus niet uit zichzelf om zullen vragen. Dat wil niet zeggen dat, als ze erop geattendeerd worden, ze er geen belangstelling voor zullen hebben. Cliënten kunnen ook een probleem aankaarten wat met een airRED kan worden aangepakt.

 

Door simpelweg in het begin van het adviestraject bij het bepalen van de functies van de ruimte de vraag toe te voegen 'wilt u de ruimte ook gebruiken voor wellness' krijgen jullie vanzelf een aangenaam verrassend gesprekje daarover, en of een cliënt er uiteindelijk wel of geen belangstelling voor heeft, jullie geven ermee aan dat jullie op de hoogte zijn van de nieuwste trends en mogelijkheden - en daarvoor komen cliënten immers bij jullie. 

Wat lost de airRED op

De airRED is prima in te zetten voor cliënten met een wellness wens, maar ook voor cliënten zonder, want een airRED geeft laagdrempelig een aangename mogelijkheid tot ontspannen en vitalisering die nog niet bekend is. 

 

Overigens kan een airRED ook ingezet worden bij cliënten die een traditionele wellness wens hebben in combinatie daarmee. De laagdrempelige toepassing in 15 minuten met kleren aan in de huiselijke omgeving maakt met de airRED een dagelijkse wellness ervaring erg toegankelijk, waar sauna en infrarood wellness een langere wellness tijd vragen, in een apart deel van het huis, en een andere beleving geven. 

 

Er zijn ook allerlei praktische situaties waarin de airRED een optie kan zijn. Bijvoorbeeld cliënten die hun haard willen vervangen omdat ze gasloos willen gaan. Voor cliënten die een warme plek zoeken als ze vloerverwarming hebben en geen radiatoren meer. Voor drukke huishoudens en voor cliënten die geen tijd hebben voor wellness (maar het wel zouden willen). Voor cliënten die niet van sauna's houden maar wel van infrarood warmte zouden profiteren om gezondheidsredenen. Voor senioren die kleiner gaan wonen en geen plek meer hebben voor hun infrarood cabine of sauna. Enz.

Jullie expertise toegevoegd

Als interieuradviseur kunnen jullie een cliënt niet alleen attenderen op deze nieuwe trend en hem daarmee voorop laten lopen, jullie kunnen hem ook adviseren rondom het aankleden van de plek waar de airRED komt. Een bijzettafeltje is handig, een stijlvol krukje als alternatief voor het airRED design krukje een optie (let op de vereisten), en jullie hebben zelf ongetwijfeld nog meer inspiratie. De cliënt koopt de airRED als particulier, rechtstreeks bij de producent in Duitsland.

Aanpasbaar design

Voor de veeleisende design situaties is het mogelijk om de glasplaat van de airRED te voorzien van een eigen design. De airRED Art geeft daarvan een impressie. Ook de glasplaat voor de infrarood bron kan in verschillende kleuren worden geleverd. Verder kan de airRED desgewenst worden aangesloten op het gebouwverwarmingssysteem, neem hierover contact met ons op. Uiteraard gaan deze aanpassingen tegen meerprijzen. 

Hernieuw contacten

Met de airRED kunnen jullie wellicht bestaande cliënten die hebben aangegeven open te staan voor nieuwe trends, actief benaderen voor een hernieuwd contact. Want de airRED is nog zo nieuw, men weet nog niet dat dit bestaat.