Gasten hospitality branche

Tevreden infrarood sauna gebruikers

In hotels, vergadercentra, vakantieresorts, maar ook beauty centra, wellness resorts en verzorgingshuizen, de airRED kan op veel manieren worden ingezet om gasten een aangename wellness beleving te bieden. 

 

Infrarood wellness kan vanaf nu worden toegepast in normale ruimten. Centraal in een lobby, in een rustig hoekje of een afgesloten ruimte, op gastenkamers, met zijn stijlvolle design is de airRED overal op zijn plaats. De airRED neemt nauwelijks vloerruimte in, de unit zelf hangt aan de muur en is maar 12 cm dik. Bij gebruik zit de gast op een lichte hocker. 

 

Gasten kunnen in gewone kleren gebruik maken van deze infrarood wellness. De gast transpireert niet of nauwelijks en krijgt toch de voordelen van infrarood warmte. Om te profiteren van de infrarood warmte is een sessie van 15 minuten voldoende. De gast kan dan rustig iets drinken, desgewenst met iemand anders praten en de dag doornemen of nieuwe plannen maken, en ondertussen ontspannen en energie hervinden. 

 

Zeker seniorengasten zullen dit, bijvoorbeeld na een dag de omgeving verkennen, op koude dagen, na een lange reis om in het hotel aan te komen, kunnen waarderen. Dat men niet uit de kleren hoeft, is voor deze groep vaak doorslaggevend bij de keuze om gebruik te maken van wellness faciliteiten. 

 

Doordat de airRED in normale ruimten hangt, kunnen de gasten met de normale bediening meelopen. De toegang kan desgewenst centraal en/of achter een betaalmuur worden geregeld. 

 

Doordat niet of nauwelijks getranspireerd wordt, is de airRED bijzonder hygiënisch. 


airRED standaard of business

Zijn de standaard opties van de airRED voldoende, prima. Als optie kan ook een eigen logo aangebracht worden. Is er behoefte aan gebouwbeheer opties, zoals een touchpad voor toegangscodes, aansluiten op de bedrijfsverwarming of een DALI interface, neem dan contact op om het te hebben over de airRED Business, die standaard ook al rijker uitgerust is.