Gasten bed and breakfast

Tevreden infrarood sauna gebruikers

Klein maar luxe

Ook bij kleinschalige toepassing komt de airRED prima tot zijn recht. Richt jullie gastenverblijf zich op de op luxe georiënteerde gast, zoals bijvoorbeeld grote groepen senioren, dan kan een airRED een mooie aanvulling zijn om hen te laten ontspannen in de door u aangeboden ruimte. 

 

De airRED biedt laagdrempelig een aangename wellness beleving waarmee de vermoeidheid van de dag van de gasten afglijdt, ideaal na een dag de omgeving verkennen, of voor zakelijke gasten die vaak een vermoeiende dag achter de rug hebben. 

 

De airRED is ook een aangename optie voor gasten die in de ochtend met stijve spieren opstaan, in een kwartier met een kopje koffie of thee voor de airRED verdwijnt dit en dan kan men soepel aan de dag beginnen. 

Eenvoudig in te passen

De airRED vraagt een stopcontact en ongeveer een meter muurruimte, en alleen bij gebruik wordt er een krukje voorgezet. Dit is in de meeste kamers goed te realiseren. Hij kan ook in een voor gasten toegankelijke ruimte in de eigen woning worden gehangen, dan hebben jullie er zelf ook plezier van. En omdat de airRED niet vuil wordt door gebruik, is het ook hygienisch.

Aantrekkelijk resultaat

Wellness aanbieden tijdens het verblijf kan een bed and breakfast beduidend aantrekkelijker maken voor potentiële geïnteresseerden. 

 

Jullie zullen er de gasten er een aangenaam plezier mee kunnen doen, niet in de laatste plaats omdat deze vorm van wellness desgewenst maar een kwartier in beslag neemt (als men langer wil, kan dat natuurlijk ook) en men er niet voor uit de kleren hoeft. Ondertussen kunnen de gasten de dag doornemen (ochtend) of terug/vooruitblikken (avond) en wat drinken ter voorbereiding op bijvoorbeeld de avondmaaltijd. Ook iets lezen of ontspannen naar muziek luisteren is een optie.