airRED infrarood wellness specificaties

airRED eenpersoons infrarood sauna met slimme luchttechniek

De airRED infrarood wandunit is verkrijgbaar in wit en zwart hoogglans veiligheidsglas, en op verzoek in vrijwel elke gewenste kleur. Als bedrijf kan je er ook je logo op laten aanbrengen. En er is een sociaal project, airRED Art (zie Opties), met kunst op de glasplaat van de airRED.

 

De innovatieve geluidsinstallatie geeft een hoogwaardige sound beleving als je op de airRED zit, je stuurt hem aan via bluetooth.

 

De afmetingen van de airRED infrarood wandunit zijn: 60 cm breed, 135 cm hoog en 12 cm diep. Hij hangt over een balkje aan de muur met de onderkant op ongeveer 15 cm van de grond. Je zet er bij gebruik een krukje voor (een airRED design krukje is 40 cm diep).

 

Reken per sessie van een kwartier op een energieverbruik van ongeveer 0,5 KWH. Gewone 220 V stroom. De warme lucht gaat niet verloren maar blijft in de ruimte, handig in de winter. Met de CoolGREEN optie waardoor je de lucht niet verwarmt, bespaar je tot 80%, lekker in de zomer.

 

Het luchtsysteem is een slimme manier om warme lucht om jou heen te houden terwijl de koelere kamerlucht op afstand wordt gehouden. Een beetje als een luchtsluis bij een warenhuis. Zo heb je geen houten wanden meer nodig.

Over de beleving

Tijdens het gebruik ervaar je milde warmte. Ontspannen van je spieren. Rust. Je voelt je doorbloeding iets toenemen, bv. huid, handen. Op hoge temperatuur lijkt het of je in transpireren gaat uitbreken maar dat gebeurt niet.

 

Je zit op het krukje voor de airRED infrarood wandunit, bij voorkeur met je benen iets uit elkaar, voor de luchtstroom. En als je ergens last van hebt, kan je dat lichaamsdeel er een deel van de tijd voor houden als je wilt.

 

Een kwartier heb je nodig (en is ook genoeg) om de warmte door te laten dringen en effect te laten hebben. De airRED infrarood wandunit slaat na 15 minuten vanzelf af. Hou een veilige marge van 2-3 sessies max aaneen aan. Druk gewoon nog eens op de aan knop als je nog een kwartiertje wilt. 

  

Transpiratie en geurtjes verschillen per mens, normaal gesproken transpireer je bij airRED infrarood wellness nauwelijks, dus geurtjes zijn dan ook geen issue.

 

Bij de uitgebreide informatie hebben we meer beschreven over de beleving en over waarom infrarood goed voor je is

Rondom de aanschaf

De airRED infrarood wandunit is een innovatief, hoge kwaliteit wellness apparaat met lange levensduur. Je investeert Euro 5.490,--. Er zijn aanvullende opties zoals koele lucht-knop, LED verlichting en design krukje. Je bestelt hem online. 

 

AirRED infrarood wellness is gepatenteerd, er zijn geen vergelijkbare versies op de markt. Je kan hem vergelijken met een klassieke infrarood sauna.

 

Wil je de airRED zelf ervaren voordat je hem (online) bestelt, kom dan op afspraak langs bij de home showroom in de buurt van Tiel. 

 

Nadat je jouw airRED besteld hebt, is het leuk om je in te lezen bij gebruikstips  en shopping tips voor accessoires. En hoe je hem in gebruik neemt. Leuk als jij straks jouw ervaringen met jouw airRED met ons deelt.

Vind je weg op de website

Alle informatie die we hierboven noemen, kan je vinden via de links onderaan elke pagina in het zwarte gedeelte. Als je dat wilt, kan je ook even lezen hoe we de website hebben opgezet