Onze rol is informatief

airRED infrarood cabine met slimme luchttechniek in moderne woonkamer.

Wij zijn geen bedrijf

Ons rol is niet het geijkte verhaal, omdat we niet de ambitie hebben om dit bedrijfsmatig op te zetten, we doen het voor ons plezier. Wij zijn geen onderneming, en geven informatie op persoonlijke titel. We spreken niet namens de producent maar ons is wel verzocht om de merknaam airRED te gebruiken in onze uitingen en emails. 

Wij helpen je om de airRED te vinden

Wij helpen je om de airRED te vinden en de werking ervan duidelijk te krijgen: via deze website, flyers, onze home showroom en dergelijke. Als jij de airRED herkent als goed voor jou, je bedrijf of cliënt, ontstaan daar verkopen uit voor de producent

Onze rol is informatief

Wij informeren. We geven daar tijd en energie aan en betalen de kosten. De producent vindt dat de moeite waard om te belonen met een regeling waardoor wij financieel plezier hebben van hun airRED verkopen in Nederland.

 

Wij geven geen (inkoop)bonussen en kunnen geen wederverkoop optie aanbieden. Bij afname van 3 of meer airREDs in 1 koop mogen we een financieel voordeel bespreekbaar maken. 

Website en gesprek

Deze website en de informatie die we geven tijdens gesprekken is bedoeld voor algemene informatie. We hebben de informatie op deze website en in ons persoonlijke verhaal ons inziens gedegen samengesteld. Toch kunnen we de volledigheid of de correctheid ervan niet garanderen. Dat betekent onder anderen dat eventuele fouten die erin voorkomen en/of keuzes of handelingen die jij op basis ervan uitvoert en de gevolgen ervan, niet aan ons aangerekend kunnen worden.  

 

Verder is ieder mens anders, en de informatie die we geven is wat normaal gesproken verwacht mag worden bij toepassing van een airRED, maar het is geen garantie dat het bij jou ook zo zal werken. Mede daarom heb je de mogelijkheid om hem zelf te komen ervaren in een volledige sessie. 

 

Wij mogen deze website op elk moment, zonder vooraankondiging, wijzigen naar ons eigen idee. 

Data

Als jij de website gebruikt en/of data ervan downloadt, doe je dat op eigen risico. Wij kunnen niet garanderen dat onze data vrij zijn van infecties. Je bent zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van jouw internetverbinding, hard- en software en databestanden.. 

 

Als we hyperlinks opnemen naar andere websites, dan doen we dat als service. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites, hun beveiliging en privacy policies, of jouw gebruik ervan. 

 

We gaan om met website informatie en persoonlijke gegevens op de manier zoals we beschreven hebben in de privacy verklaring en cookiebeleid die je ook via de link onder het zwarte deel van de website kunt lezen.