De home base van airRED

Bemberg showroom

Andreas Paul Wüllner

De airRED werd ontworpen door Andreas Paul Wüllner. Als CEO van Bemberg saunabouw, een gerenommeerde high-end saunabouwer in Duitsland met ruim 70 jaar ervaring en een aantal verkooppunten door heel Duitsland, kreeg hij geregeld te horen dat mensen wel een infrarood sauna zouden willen, maar er geen plaats voor hadden. Innovatief als hij is, is hij, ook in samenspraak met artsen, daarmee aan de slag gegaan en is uiteindelijk gekomen met de airRED, waarin hij de wanden van hout verving door een afscheiding op basis van lucht, en de toepassing van infrarood zelf ook wezenlijk vernieuwde. Het concept is formeel gepatenteerd, zo uniek is het. Je mag dan ook terecht spreken van een revolutie in de wellness markt. 

Alles in een hand

Binnen de Zwitserse Wellever groep, waar Paul Wüllner ook directeur van is, is de verkoop en productie van de airRED geregeld. Mooi alles in eigen beheer. AirRED wordt neergezet als een zelfstandig merk, los van de saunabouw, en kan op die manier ook makkelijk groeien in andere landen, zoals hopelijk Nederland. AirRED kan je in Duitsland bekijken en kopen in de Bemberg winkels, airRED als merk zet in op internet verkoop en dat is ook de manier waarop het in Nederland wordt georganiseerd, met ons als mogelijkheid om hem te bekijken en ervaren.

Duurzaamheid

De Wellever groep heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Je leest er meer over op de Nederlandse vertaling van de Duitstalige website. En verder is het resultaat van het productieproces een hoogwaardig eindproduct met duurzaam lange levensduur.

Zwitserland

AirRED wordt geassembleerd in en verkocht vanuit Zwitserland. Ontdek de Duitstalige airRED presentatie via www.air-red.nl