Over ons

airRED infrarood cabine met slimme luchttechniek in moderne woonkamer.

Wat vooraf ging

Met een herinnering aan ruim een decennium van ontspannen infrarood wellness thuis, gingen we begin 2019 weer eens op zoek naar een infrarood sauna. De bekende houten cabines spraken ons niet meer aan, hoe mooi soms ook qua design met veel glas. En eigenlijk wilden we onszelf voor wellness ook niet meer weg hoeven stoppen op een kamertje of op zolder.

Onze ontdekking van airRED

We hadden het idee van een eigen infrarood sauna alweer afgeschreven (hoe vaak hoor je dat niet bij succesverhalen), toen we via zoekopdrachten gericht op het Duitstalige aanbod in een artikel de naam airRED tegenkwamen en daarop klikten. We herkenden meteen wat een laagdrempelige manier van wellness dit is, en dat sprak ons erg aan, vooral omdat we hem in de woonkamer konden hangen en met kleren aan gebruiken. 

Ons enthousiasme delen

Nog voor we de airRED infrarood wellness wandunit zelf in huis hadden, boden we aan de producent aan om ervoor te gaan zorgen dat Nederland zou gaan weten dat infrarood wellness zo effectief, stijlvol en laagdrempelig beschikbaar kan zijn in je dagelijkse leven met behulp van de airRED. Ons verhaal sloeg aan, en de directeur kwam onze airRED infrarood wandunit persoonlijk afleveren en de details doorspreken. 

Wij en airRED

We hebben met elkaar afgesproken dat wij je (exclusief in Nederland) helpen om airRED infrarood wellness te vinden en de werking en beleving ervan duidelijk te krijgen. Via onze op Nederland afgestemde website. In contacten zoals via video calls. In onze home showroom. Op ons verzoek is er voor de airRED voor Nederland o.a. betalen met iDEAL via Mollie gekomen en we faciliteren een webshop voor de producent in het Nederlands.

Terzake kundig

We zijn uiteraard goed geïnformeerd rondom airRED infrarood wellness en hebben ons ook zelf verdiept in infrarood toegepast voor wellness. Inmiddels hebben we ook flink wat ervaring met onze eigen airRED. Dit alles hebben we hier op deze website gebundeld.

Past helemaal bij onze levensfase

Voor ons past dit alles helemaal bij de leisure levensfase waar wij ons op dit moment in bevinden. Geen financiële druk meer, tijd genoeg, en aardige dingen doen die bij ons passen met een product waar we zelf oprecht enthousiast over zijn. Daarom ook laten we het bestelproces graag over aan de organisatie van de producent, dus waar jij je airRED rechtstreeks koopt. 


Onze inbreng

Joep Hamerlinck en Judith Wikaart

Deze bijzondere infrarood wellness unit moet het voor het krijgen van bekendheid vooral hebben van enthousiaste mensen die hun ontdekking van de airRED delen met hun netwerk. Wij zelf delen allerlei airRED informatie en invalshoeken via deze website en social media en bieden je de mogelijkheid om de airRED zelf te ervaren.