Contact

airRED infrarood sauna in de woonkamer

Neem contact op

We staan graag op maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 en 13.00-17.00 uur open voor contact. 

 

Emailhallo@airred.nl.

 

Telefoon:

Judith Wikaart (particulier, afspraken en publiciteit) 06.54267597

Joep Hamerlinck (bedrijven en onderzoek) 06.46831936 

 

Een uitgebreider telefoongesprek hebben we bij voorkeur op afspraak, (wij bellen jou), dan komt het altijd goed uit en hebben we zeker alle tijd voor je. Ga naar onze online agenda.

 

Video call

Deze doen we alleen op afspraak en via onze Setmore service. In de bevestiging zit een unieke link voor Teleport online video, te gebruiken zonder inloggen en in elke browser op de afgesproken dag en tijd. De linktekst in de mail 'word lid van' klopt wat dat betreft niet, maar kunnen wij niet veranderen.  

 

Bezoek

We laten je de airRED graag zien en zelf ervaren

Deel jouw airRED ervaring

Leuk als je jouw ervaringen met jouw airRED met ons deelt. Hoe gebruik jij hem, heb je toepassingen die wij nog niet genoemd hebben, heb jij veel plezier van de dieptewarmte bij een bepaald fysiek issue, geniet je hele familie of bedrijf ervan door het gebruiksgemak? Je helpt ons ermee om ons verhaal om anderen te inspireren en informeren rondom de airRED nog completer te maken. Vind je het leuk als wij een quote van jou met je naam erbij op deze website zetten bij de reviews, laat ons dat dan gerust weten. 

 

Als follow up op je bestelling benaderen we je een week of 2-3 nadat je jouw airRED hebt ontvangen, om te horen over je eerste ervaringen en of je nog vragen hebt die je niet hier op de website beantwoord vindt. Jij bepaalt uiteraard of je daarop ingaat of niet. 

Onze contact policy

Met gegevens die jij aanlevert voor contact, gaan wij om volgens onze privacy verklaring. Bij telefonisch contact kiezen wij ervoor om niet bij te dragen aan bellen in het verkeer, voor onszelf en als iemand ons belt als bestuurder van een voertuig.