Jouw airRED

airRED, ruimtebesparende infrarood sauna, feestelijk met ballonnen

Een geweldig cadeau voor jezelf

Jouw airRED is een hoge kwaliteit effectief wellnessapparaat met een krachtige regelbare infrarood bron, innovatieve luchtcirculatie en met onderhoudsvrije lange levensduur. Je airRED is uitgerust met de nieuwste technologieën en neemt weinig ruimte in in jouw woning. Hij staat 24/7 stijlvol voor je klaar. Om je aangenaam te ondersteunen bij jouw ontspanningsmomenten en fysieke issues. Je zal er heel wat jaren plezier van hebben!

Gemaakt in Duitsland

Je airRED is ontwikkeld en wordt geproduceerd door een innovatieve Duitse high-end saunabouwer met ruim 70 jaar ervaring die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zowel bij hun productieproces als bij de keuze van materialen en toeleveranciers. 

Jouw investering

Voor het bedrag van Euro 5.490,-- inclusief BTW wordt jouw airRED bij je thuisbezorgd. Hij is uitgevoerd in zwart of wit hoogglans veiligheidsglas en heeft ingebouwde bluetooth en speakers, als particulier heb je 2 jaar garantie. Je kan je airRED ook nog uitbreiden met opties

Aanvullende wensen

Heb je bijzondere wensen voor de uitvoering of heb je belangstelling voor de Business of Art versie, bespreek die dan met ons.  

Bestellen

Je bestelt jouw airRED rechtstreeks bij de verkooporganisatie van de Duitse producent. Je betaalt via iDEAL (Mollie Payments). Reken op ongeveer 3 tot 4 weken voordat je de airRED bij jou thuis hebt. Ophangen is dan simpel, met een kwartiertje is dat wel bekeken. 

 

Wij faciliteren voor de producent een Nederlandstalige webshop, je opdracht en betaling gaan rechtstreeks naar de Duitse producent. Ben je er klaar voor? Klik dan op onderstaande button. 


Ontzorgen

De airRED heeft een behoorlijk gewicht, zo'n 35 kilo. Bij ontvangst komt daar nog de verpakking bij. Dat handle je niet in je eentje. Kan je hulp gebruiken omdat je de airRED in jouw gebouw buiten of binnen zelf moet verplaatsen, of hulp bij het ophangen, en is die niet in je persoonlijke kring aanwezig, overweeg dan om een klusservice in je omgeving of een bedrijf als bv. Jos Dusseldorp of Centraal Beheer klushulp in te schakelen.

 

NB: wij hebben zelf geen contact of ervaring met de genoemde bedrijven, we geven dit als tip zodat je zelf op ideeën kunt komen die bij jou passen.