Jouw airRED infrarood wellness

airRED, ruimtebesparende infrarood sauna, feestelijke aanschaf

Een geweldig cadeau voor jezelf

Jouw airRED infrarood wandunit is een hoge kwaliteit effectief wellnessapparaat met een krachtige regelbare infrarood bron, innovatieve luchtcirculatie en met onderhoudsvrije lange levensduur. Je airRED is uitgerust met de nieuwste technologieën en neemt weinig ruimte in in jouw woning. Hij staat 24/7 stijlvol voor je klaar. Om je aangenaam te ondersteunen bij jouw ontspanningsmomenten en fysieke issues. Je zal er heel wat jaren plezier van hebben!

Gemaakt in Zwitserland

Je airRED infrarood wandunit is ontwikkeld door een innovatieve Duitse high-end saunabouwer met ruim 70 jaar ervaring. De airRED wordt geassembleerd in Zwitserland. 

Jouw investering

Voor het bedrag van Euro 5.490,-- inclusief BTW wordt jouw airRED bij je thuisbezorgd. Hij is uitgevoerd in zwart of wit hoogglans veiligheidsglas en heeft ingebouwde bluetooth en speakers, als particulier heb je 2 jaar garantie. Je kan je airRED ook nog uitbreiden met opties. 

Aanvullende wensen

Heb je bijzondere wensen voor de uitvoering of heb je belangstelling voor de Business of Art versie, bespreek die dan met ons.  

Bestellen

Je bestelt jouw airRED rechtstreeks bij de producent. Je betaalt via iDEAL (Mollie Payments). Reken op ongeveer 3 tot 4 weken voordat je de airRED bij jou thuis hebt. Ophangen is dan simpel, met een kwartiertje is dat wel bekeken. 

 

Wij faciliteren voor de producent een Nederlandstalige webshop, je opdracht en betaling gaan rechtstreeks naar de producent. Ben je er klaar voor? Klik dan op onderstaande button. 


Ontzorgen

De airRED wandunit heeft een behoorlijk gewicht, zo'n 35 kilo. Bij ontvangst komt daar nog de verpakking bij. Dat handle je niet in je eentje. Kan je hulp gebruiken omdat je de airRED in jouw gebouw buiten of binnen zelf moet verplaatsen, of hulp bij het ophangen, en is die niet in je persoonlijke kring aanwezig, overweeg dan om een klusservice in je omgeving of een bedrijf als bv. Jos Dusseldorp of Centraal Beheer klushulp in te schakelen.

 

NB: wij hebben zelf geen contact of ervaring met de genoemde bedrijven, we geven dit als tip zodat je zelf op ideeën kunt komen die bij jou passen.