De airRED zien en zelf ervaren

Ontspannen ervaring van airRED infrarood sauna met een kop thee

Wil jij de airRED komen ervaren? Wij zelf naderen voor wat betreft corona de hoger risico leeftijdsgroepen en zijn daarom wat voorzichtig. Je bent van harte welkom als jij en je huisgenoten geen corona verdenking of symptomen hebben en geen verhoogd risico op besmetting lopen, bv. door het soort werk, of door gedrag dat niet in lijn is met RIVM richtlijnen. Wij zelf monitoren onze eigen gezondheid, gebruiken de corona app van de overheid, houden ons zorgvuldig aan RIVM richtlijnen en nemen voor jouw bezoek maatregelen die we hieronder noemen. 

 

We reserveren een ruim uur voor twee volledige airRED sessies, een goed gesprek en een mooie kop koffie of thee. Zodra we de luchtcirculatie van de airRED aan zetten, doen we allemaal een mondkapje op. 

 

Liever een alternatief voor een bezoek? Bekijk dan de virtuele demo, lees de uitgebreide beschrijving van de beleving van airRED infrarood wellness en/of regel een (video)call


Home showroom

We ontvangen je informeel maar professioneel in onze home showroom in Kapel Avezaath, vlakbij Tiel. Je ziet er een witte airRED met de opties design krukje, zitkussen, CoolGREEN, Chromolight en ergonomische rugleuning

 

Je kan probleemloos met 1 of 2 personen komen op door ons geselecteerde tijdstippen op maandag tot en met zaterdag. Meer personen of een ander tijdstip alleen in overleg en nooit op zondag. 

Kaart Nederland met pijl naar Kapel Avezaath

Praktisch

  • We ontsmetten allemaal onze handen bij jouw/jullie binnenkomst en houden 1,5 meter afstand.
  • Als aanvullende bescherming stellen wij Ivrou IR-1091 drielaags wegwerp mondkapjes ter beschikking om te dragen zo lang als de airRED aan staat.
  • Wij reinigen alle relevante oppervlakken en ventileren de ruimte voor en na jouw/jullie komst.
  • Onze home showroom is niet geschikt voor kinderen onder de 14 en huisdieren.
  • Bij de demo zit je er in een overhemd, blouse of shirtje voor. Een jasje, trui o.d. trek je uit. 
  • Check zelf dat je inderdaad gebruik mag maken van infrarood wellness. 
  • Als je die dag alcohol hebt gedronken, bieden we je voor de zekerheid geen sessie aan. 

Laat weten dat je komt

Kies zelf online het moment dat jou het beste uitkomt. Je kunt alleen tijdstippen selecteren die bij ons beschikbaar zijn (ook qua feestdagen), dus je keuze komt ons altijd goed uit.

 

Je gekozen tijdstip is meteen gereserveerd voor jou en je krijgt automatisch een bevestiging inclusief onze adres- en contactgegevens. Niet ontvangen? Check je spamfolder.


We wonen midden in de Betuwe

Wil je je bezoek aan ons combineren met wat van de mooie Betuwe ontdekken, dan hebben we hier wat tips voor je.