Woontrend: wellness in je woonkamer

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Infrarood wellness hoeft al lang niet meer de logge, houten cabine en een hoop stralers te zijn waar het allemaal ooit mee begon. Glas heeft zijn intrede gedaan. De ontwikkelingen gaan nu verder in de richting van design en makkelijker integreren in je huis. 

 

Er zijn stijlvolle infrarood sauna's die je kunt inschuiven tot het formaat van een kledingkast als de Klafs S1 en de Movito. Er is een eenpersoons infrarood sauna als de Hug. Er is de Air Easy van B-intense. Opzet daarbij is nog steeds wel flink transpireren, je moet er ook nog steeds voor uit de kleren en ze nemen nog steeds behoorlijk ruimte in.  

 

De nieuwste ontwikkeling is infrarood wellness met een achterpaneel met infrarood bron gecombineerd met een warmtebubbel van lucht in plaats van houten of glazen wanden, de airRED. Je hangt hem aan de muur. Met maar 12 cm dikte en traploos instelbare temperatuur is die zowel geschikt voor ontspannen bij lagere temperatuur als een intensiever effect bij hogere temperatuur. Door het innovatieve ontwerp kan je er in je gewone kleren voor gaan zitten en je transpireert nauwelijks, terwijl je toch alle voordelen hebt van diepe infrarood warmte. Een sessie hoeft ook niet langer dan een kwartier te duren om te profiteren van de weldadige werking van infrarood.

 

Hij staat schitterend in bijvoorbeeld je woonkamer. Dat maakt een wellness moment voor jezelf wel erg laagdrempelig toegankelijk. Kortom, wellness wordt steeds meer voor dagelijks gebruik in je eigen huis. Www.airRED.nl.

Wij gebruikten voor dit artikel informatie van de volgende websites:

www.hugseat.io - ecochique thuissauna Hug

www.roeger-sauna.nl - infrarood cabine Movito

www.klafs.nl - infrarood cabine S1

www.airred.nl - airRED infrarood wellness met slimme luchtcirculatie

www.b-intense.at - infrarood sauna Air easy