Wellness voor thuis maar geen plaats?

airRED eenpersoons design infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Vind je infrarood wellness een plezierige ervaring maar heb je dat zelf niet in huis omdat je geen ruimte hebt voor zo’n grote houten kast. Wil je voor de infrarood ervaring misschien het huis niet meer uit. Of heb je een infrarood sauna gehad maar ben je verhuisd en past dat nu niet meer in je woning maar denk je er heimelijk nog wel eens met verlangen naar terug? Je herinnert je dan wellicht de detox ervaring met hard werken en intensief transpireren, maar inmiddels hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan en is daarnaast ook milde ontspanning met infrarood op lagere temperatuur mogelijk.

 

De nieuwste trend op het gebied van infrarood wellness is de airRED, die alleen bestaat uit een 12 centimeter dikke achterwand. Verder omhult hij je met warme of naar wens koele lucht, en kan je op die manier een infrarood ervaring krijgen zonder hevig transpireren of grote cabine van hout. De temperatuur is traploos instelbaar en je kan er zelfs in je gewone kleren voor zitten. Het design is prachtig, en hij kan dan ook zo in je woonkamer hangen.

 

In een kwartiertje ben je weer heerlijk ontspannen. Dat maakt infrarood wellness wel heel toegankelijk en geschikt voor elke dag. www.airRED.nl.