Wellness terwijl je op de kinderen let

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer in combinatie met kinderen

Kom jij ook vaak niet toe aan jezelf omdat je kinderen nog op een leeftijd zijn dat ze veel aandacht vragen? Schiet tijd voor jezelf er vaak bij in? Misschien is dan het volgende iets voor jou, infrarood wellness voor je woonkamer. Dat is mogelijk met de airRED, een infrarood sauna van maar 12 centimeter dik, die met lucht een aangename warmtebubbel om je heen creëert. Je hoeft niet uit de kleren om te genieten van de infrarood warmte. Het design is prachtig, en je kunt hem gewoon in je woonkamer aan de muur hangen. 

 

Dus terwijl de kinderen in de woonkamer aan het spelen zijn, kan jij er lekker op gaan zitten en genieten van de weldadige effecten van infrarood terwijl je toch een oogje in het zeil kunt houden, ze met je kunnen praten, en als het nodig is, sta je meteen op van je hocker en grijpt in. 

 

Een sessie duurt een kwartier, en omdat je niet hevig transpireert, hoef je na afloop niet te rusten of te douchen, je kunt meteen weer verder. Gun jij jezelf deze wellnessmomenten? www.airRED.nl