Wellness, luxe of noodzaak

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Zo lang alles goed gaat met je lijf, kan je zeggen dat wellness een vorm van luxe is. Maar wat gebeurt er als je op een gegeven moment merkt dat je spieren niet meer zo soepel zijn. Bij het opstaan bijvoorbeeld. Of dat je issues hebt met gewrichten die een blijvertje lijken te zijn. Wat als je zo’n beetje de meest voorkomende vorm van pijn blijkt te hebben, rugpijn. 

 

Is dat dan wat het is, of sta je jezelf toe om verlichting te zoeken. Verlichting in de vorm van leefstijl veranderingen als dat helpt. In de vorm van medicijnen als je dat wilt. En daar kan je ook verlichting in de vorm van wellness en warmte aan toevoegen als dat werkt voor jouw issue. 

 

De klassieke infrarood sauna is je waarschijnlijk wel bekend. De grote houten kast waar je meestal geen goede ruimte voor hebt. Waar je een uur-anderhalf uur per sessie mee bezig bent en die je inderdaad wel elke dag zou mogen gebruiken, maar wat gewoonweg teveel gedoe is. 

 

Dan kan je nu ook de afweging maken om een airRED aan te schaffen. Dat is een infrarood wellness apparaat van maar 12 cm dik. Die geeft effect in een kwartier, zonder gedoe. Je warmt ermee op van binnenuit en krijgt zo de voordelen van infrarood warmte. Je transpireert niet of nauwelijks. Je kan hem gewoon ophangen in je woonkamer en met je kleren aan voor gaan zitten. Dát kan je wel elke dag, of misschien zelfs twee keer per dag, makkelijk herhalen. 

 

De enige vraag die je dan nog moet beantwoorden is, heb ik er het geld voor over. En dat is de vraag die jij alleen kunt beantwoorden, wat heb je over voor die verlichting van fysieke issues voor wellicht de rest van je leven. Luxe of noodzaak, jouw keuze. Betrek daarbij de informatie op www.airRED.nl.