Warmte, goed voor je

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Veel mensen hebben fysieke issues. De meest voorkomende gebieden waar pijn of ongemak wordt ervaren, zijn nek, schouders en rug. Een verkeerde houding of verkeerde belasting in je dagelijkse werk zijn er vaak debet aan. Verder kunnen factoren als gewicht, weinig fysieke activiteit, en vooral ook mentale stress, je welbevinden flink beïnvloeden. Stress verminderen, beter eten en bewegen worden dan ook vaak genoemd als factoren om pijn te helpen voorkomen. 

 

De airRED kan je daarbij prima ondersteunen. Hij creëert jouw eigen wellness beleving thuis. Warmte is vaak een uitstekende toepassing om fysieke issues te helpen voorkomen en soms zelfs genezen. Door warmtebehandeling kan pijn verminderen en worden voorkomen, niet in de laatste plaats omdat spieren en gewrichten aan elkaar vast zitten. Geregeld wat tijd voor jezelf nemen helpt je ook mentaal ontspannen. 

 

De warmte in je huid en weefsels wordt gedetecteerd door je warmtesensoren als een verhoging van de lichaamstemperatuur, waardoor de bloedcirculatie vergroot. De zuurstoftoevoer verbetert, en regeneratieprocessen verlopen sneller. De golflengtekeuzes van de airRED zorgen voor een optimale, maar niet belastende warmtetoevoer.

 

Omdat de airRED een wandunit is van maar 12 cm dik die gebruik maakt van innovatieve luchtcirculatie, kan je hem overal ophangen en is hij laagdrempelig te gebruiken. Op www.airRED.nl kan je kennismaken met deze stijlvolle en uiterst effectieve vorm van home wellness.