Warm en soepel zonder sporten

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Niet dat we willen promoten om niet te sporten, maar je zal er door omstandigheden maar niet toe kunnen komen, of het tijdelijk even niet zo goed kunnen. Moet je dan ook de plezierige ervaringen ervan ontberen?

 

Of heb je even geen zin in de vermoeidheid die daar bij hoort maar wil je wel het lekkere gevoel van een goed doorbloed lijf, warm en soepel. 

 

Dan is een sessie met infrarood misschien precies wat je nodig hebt. Dat kan je doen in een wellness centrum, maar tegenwoordig worden de infrarood sauna's voor thuis ook steeds mooier, en dan hoef je er de deur niet voor uit. 

 

En heb je geen ruimte, dan is de airRED die je een milde infrarood ervaring geeft, een optie. Hij is maar 12 centimeter dik, heeft een krachtige infrarood bron en creëert een warmtebubbel om je heen met lucht in plaats van met wanden. Je kan er zelfs in je kleren voor zitten. 

 

Zo wordt het wel heel makkelijk om in een kwartiertje of half uur een prettige ervaring en goede doorbloeding van je spieren te regelen. Wel blijven of weer gaan bewegen, infrarood is een aangenaam extraatje, geen vervanging! www.airRED.nl