Vloerverwarming, maar waar is mijn lekkere plekje?

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

In de tijd van radiatoren kon je nog eens lekker voor een radiator kruipen als je het koud had. Je handen erop leggen, met je rug er tegenaan zitten, ernaast een boekje zitten lezen, kortom, je had in je eigen huis mogelijkheden om lekker in wat extra warmte te zitten. 

 

Met de komst van de vloerverwarming zijn dat soort warme plekjes verdwenen. Ja, je hebt een aangename uniforme temperatuur in je kamer, maar wat helpt je dat als je verkleumd thuis komt na een fietstochtje in de winter. Verdraaid weinig, en tegenwoordig zijn ook de gashaard en de houtkachel dusdanig uit de gratie aan het raken, dat ook die aangename warmtebronnen niet meer beschikbaar zijn. 

 

Moet je het dan maar accepteren dat je niet lekker kunt opwarmen? Dat hoeft, niet, er is inmiddels infrarood wellness voor je woonkamer. Een geconcentreerde infrarood bron lekker op je rug verwarmt je hele lijf. Dat is de airRED, een infrarood unit van 12 cm dik die bovendien een aangename warmtebubbel van lucht om je heen creëert. Je eigen warmteboost in koude dagen. En je hebt er nog veel vaker plezier van lazen wij op www.airRED.nl