Verkoudheidsseizoen weer gestart

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Het seizoen voor verkoudheid is weer begonnen. Snuffen, zakdoeken vol snuiten, duf op de bank, kan dat niet anders?

 

Infrarood warmte staat erom bekend dat het, doordat het je doorbloeding verbetert met allerlei positieve effecten van dien, je afweer tegen virussen helpt versterken. Daar heb je niet zoveel aan als je al verkouden bent, maar het is een handig weetje als je versterkt de winter door wilt komen. In dat geval kan een geregelde infrarood sessie je ondersteunen.

 

Heb je geen infrarood sauna, dan kan je natuurlijk naar een wellness centrum gaan. Je kan ook eens kijken naar de airRED, een infrarood sauna met zijwanden van lucht die zo weinig ruimte inneemt dat je hem in elke kamer, dus ook in je woonkamer, zelfs als je niet ruim behuisd bent, kwijt kunt. 

 

En omdat je bij deze infrarood sauna er met je kleren aan voor kunt gaan zitten en een sessie maar een kwartier hoeft te duren, is het een kleine moeite om infraroodwarmte in te zetten voor je welbevinden in het koude seizoen. Handig bij-effect is ook dat je koude handen en voeten na een sessie verdwijnen. Wellness is een cadeautje aan jezelf. www.airRED.nl