Vergaderen op een airRED

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Veel bedrijven willen af van de vergadercultuur met ellenlange bijeenkomsten in grote groepen. Nog afgezien van dat lang zitten tegenwoordig als not-done wordt beschouwd, is de effectiviteit van lange bijeenkomsten vaak discutabel. Overleg blijft een belangrijke pijler van samenwerken, maar dat kan net zo goed in bijvoorbeeld een-op-een gesprekken. 

 

Twee mensen in een vergaderruimte zetten is niet efficiënt, en flexzitjes staan nogal eens in een rommelige, rumoerige omgeving. 

 

Je zou ook kunnen kijken of je wellness en wat minder formeel overleg niet zou kunnen combineren. Wij kwamen de airRED tegen, een infrarood wellness apparaat waar je in je gewone kleren voor kunt gaan zitten. Infrarood ontspant lichaam en geest en na een sessie van een kwartier zou je er weer lekker tegen moeten kunnen. 

 

Dat bracht ons op het idee om het nuttige met het aangename te combineren, en een rustige ruimte of hoekje te creëren met twee airREDs. Dan heb je een mooie informele plek om te ontspannen en met elkaar te praten en na afloop ervan ook nog eens soepel en verfrist op te staan. De airRED slaat vanzelf af na een kwartier, dat houdt je gesprek ook nog eens efficiënt. 

 

Je kunt dit hoekje ook onderdeel maken van jullie reserveringssysteem voor ontmoetingsruimten. En het lijkt ons een aantrekkelijk plekje wat veel gebruikt zal worden. 

 

Laat je inspireren op www.airRED.nl