Rookhok wordt wellness ruimte

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Nu roken zelfs in rookruimtes binnen organisaties steeds minder gangbaar wordt en bij de overheid en in ziekenhuizen over een tijdje helemaal wordt verboden, kan je je afvragen wat te doen met die ruimtes. 

 

Een prima idee kan zijn om de rookruimte in te zetten als een wellness ruimte voor iedereen. Dat maakt meteen een einde aan de scheve gezichten dat de ruimte alleen voor een kleine groep medewerkers met een toch niet zo gezonde gewoonte is. 

 

De ruimte is er toch, hij is mooi rustig en afgesloten, kortom, een prima plek om een kwartiertje voor jezelf te nemen als werknemer op een drukke dag, als je spieren verkrampt zijn van lang achter de computer, als je veel vergaderd hebt of presentaties hebt gegeven, als de creativiteit niet wil komen. Of gewoon als onderdeel van je lunchpauze. Het zou handig zijn als je daarbij geholpen kon worden door bedrijfswellness. 

 

Dat is nu mogelijk met de airRED. Een infrarood sauna met zijwanden van lucht die ook nog eens een ontspannende warmtebubbel om je heen maakt. Het bijzondere is, dat je daar in je normale kleren voor kan gaan zitten, ideaal dus voor op kantoor. En met zijn 12 cm dikte kan je hem altijd kwijt. Na een kwartiertje genieten van een weldadige ontspanning door infrarood warmte, kan je er echt weer tegen. Een of meer airREDs kan je mooi in die aparte ruimte hangen en aanbieden als wellness voor je medewerkers. Doorgaan in plaats van inzakken is immers voor iedereen prettig. 

 

Voor de aparte ruimte waar je de airRED hangt, kan je bijvoorbeeld ook afspreken dat je daar echt niet gestoord wordt, zodat je er zowel fysiek als mentaal even helemaal tot rust kan komen. www.airRED.nl