Rolstoel en wellness thuis, kan dat?

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem voor mensen in een rolstoel

Je zit in een rolstoel, is wellness thuis dan nog een optie voor je? Met de nieuwste ontwikkeling op infrarood gebied kan je ook met een rolstoel gebruik maken van de weldadige effecten van infrarood.

 

De airRED, want daar hebben we het over, is een platte unit van maar 12 centimeter dik die je aan de muur hangt. Het is een prachtig stijlvol apparaat, dat kan dus ook gewoon in je woonkamer. Je kan er met je rolstoel prima zelf voor rijden en zonder rugleuning van de warmte genieten, of je zet er een voor jou werkbaar krukje voor. Vervolgens kan de intensieve warmte van de infrarood bron heerlijk op je rug zijn werk doen. Verder word je omgeven door een warmtebubbel van lucht die ervoor zorgt dat je niet afkoelt, en ook nog bijdraagt aan het warmte-effect. 

 

Misschien ken je de voordelen van infrarood warmte al, maar het effect op de doorbloeding van je spieren en weefsels is in jouw situatie natuurlijk helemaal lekker. Het voordeel van de airRED is ook dat je je niet hoeft uit te kleden en na afloop niet onder de douche hoeft, met een sessie van een kwartier (langer mag natuurlijk ook, want het is ook gewoon lekker!) profiteer je dan van de voordelen van infrarood. www.airRED.nl