Nieuwe wellness voor de hospitality branche

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

In de huidige markt is je onderscheiden met wellness faciliteiten voor gasten een goede keuze. Vooral als je je richt op de zakelijke markt en op senioren. Er is nu een nieuwe vorm van wellness beschikbaar. 

 

Wellness in de vorm van een aparte sauna of infrarood cabine, al dan niet in combinatie met sportfaciliteiten en een zwembad zijn bekend en meestal niet meer onderscheidend. Een deel van de bovengenoemde doelgroep zal daar bovendien geen gebruik van maken, omdat men niet comfortabel is met min of meer uit de kleren gaan in de publieke ruimte of in een omgeving met zakelijke partners. 

 

Nu is er een nieuwe optie beschikbaar, een infrarood sauna met zijwanden van lucht, de airRED. Deze infrarood sauna neemt nauwelijks ruimte in, omdat hij aan de muur hangt en maar 12 centimeter dik is en een warmtebubbel creëert met een soort luchtsluis. 

 

Omdat je deze infrarood sauna ook op lagere temperatuur kunt gebruiken voor een ontspannende wellness ervaring met je kleren aan, kan je hem gebruiken in bijvoorbeeld een zithoek in een lounge. Het is dan een aangename wellness plek om met een kopje thee of koffie te ontspannen tijdens of na een dag vergaderen in jullie vergaderfaciliteiten, tijdens een congres, of na een dag door de omgeving struinen door jullie seniorengasten. Tijdens de sessie kan de gast desgewenst gewoon praten met de mensen om hem heen. Een sessie duurt maar een kwartier, wat een goede doorloop biedt. De gasten zullen verfrist en ontspannen weer opstaan. 

 

Je kunt de toegang tot deze infrarood sauna desgewenst regelen met extra opties als een cijfercode, of aansluiting op het hotelmanagement systeem. 

 

In de hotelbranche kan de airRED uiteraard ook toepast worden als extra faciliteit in kamers. 

 

Meer weten? www.airRED.nl. Kom hem zelf ervaren om te bekijken wat het voor jullie hotel, vakantieresort, congres- of vergadercentrum kan doen.