Meer dan alleen een bureau

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

De tijd dat je als werkgever kon wegkomen met het neerzetten van een bureau, een stoel en een telefoon ligt al ver achter ons. Niet alleen moet het allemaal ARBO goedgekeurd zijn, maar zelfs dan maakt dat nog geen aangename werkplek. 

 

Uiteindelijk krijg je in de loop van de dag, door ingespannen achter een computer zitten, lang vergaderen, presentaties geven, vanzelf te maken met een beleving van vermoeidheid of stijve spieren in je lichaam. En als je dan in je omgeving geen mogelijkheid hebt om daar iets aan te doen, dan gaat je productiviteit met sprongen achteruit en kijk je alleen nog maar op de klok of je al naar huis mag. 

 

Als jouw bedrijf daarover beschikt kan je natuurlijk de fitness in duiken, maar dan ben je zo een uur - anderhalf uur verder, en daar heb je zeker niet altijd zin in. Iets dichter bij je werkplek zou veel handiger zijn. Daar komt de airRED in beeld, een platte infrarood wellness unit die een milde warmtebubbel om je heen zet en waar je in je gewone kleren voor kan gaan zitten. Infrarood warmte is weldadig en ontspant verkrampte spieren, verbetert de doorbloeding, en na een kwartiertje ben je weer behoorlijk opgekikkerd. Doordat je bij de airRED niet of nauwelijks transpireert, is hij ideaal voor op of in de buurt van werkplekken. www.airRED.nl