Liever infrarood wellness dan alcohol

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Er zijn heel wat manieren om van je stress af te komen en te ontspannen. Een van de sociaal geaccepteerde manieren is alcohol. Er komt een ontspannen gevoel over je heen, en alles lijkt weer wat makkelijker te gaan. Maar het is niet de beste keuze.

 

Een veel gezondere manier is, om die ontspanning op te roepen door infrarood warmte te gebruiken. Je lijf ontspant, je neemt de tijd voor jezelf, en je kan er ook weer tegen met heel wat minder fysieke en mentale stress dan dat je daarvoor had. 

 

Infrarood was tot nu toe nogal ontoegankelijk, je moest ervoor in een speciale cabine, uit de kleren, en het kostte je alles bij elkaar wel een uur om dat effect te bereiken. De nieuwste trend is infrarood wellness voor je woonkamer, een mild alternatief voor de traditionele infrarood sauna.

 

Met een unit van maar 12 centimeter dik die je aan de wand hangt, die met lucht een aangename warmtebubbel om je heen creëert en waar je in je gewone kleren voor kunt zitten, is het wel heel makkelijk om een gezondere keuze te maken om van je stress af te komen. En je merkt het effect al in 15 minuten. www.airRED.nl.