Je hebt een infrarood sauna, en dan?

Man Twijfelt over infrarood sauna aanschaf

Heerlijk, een half uurtje lekker transpireren, uitdampen en verfrissend douchen. Je kan er weer helemaal tegen. En de eerste weken kan je er ook geen genoeg van krijgen. Totdat ….. het dagelijkse leven weer is hervat, en dat ruime uur dat je ervoor in moet ruimen, er steeds vaker bij in schiet. Opwarmtijd, je helemaal uitkleden, douchen, je hebt er gewoon vaker geen zin meer in. Terwijl je wel graag de prettige effecten ervan zou willen hebben.

 

Als je dit herkent, dan ben je misschien in voor de nieuwste ontwikkeling met infrarood warmte. Daarmee kan je in een kwartiertje genieten van de weldadige effecten van infrarood, zonder dat je je hoeft uit te kleden, hoeft te wachten, hoeft te douchen na afloop. En de unit waar je dat mee doet, de airRED, is zo plat en stijlvol dat je hem gewoon in je woonkamer aan de muur kunt hangen. 

 

Dat maakt infrarood wellness wel erg toegankelijk. De ervaring op een airRED is milder dan die bij een infrarood sauna, dus als je af en toe nog eens echt intensief wilt transpireren, pak je je cabine en doe je dat lekker, maar voor alledaags gebruik stap je gemakkelijk met een kopje koffie even op de hocker van je airRED. 

 

Heb je dat effect bij de airRED dan niet? De airRED wordt onderdeel van je woonkamer of kantoor en is daar een plek met "stoelverwarming" waar je jezelf na een kwartier verkwikt op terugvindt. Terwijl je erop zit kan je lezen, tv kijken, praten of even lekker je ogen dicht doen. Ons lijkt dat een blijvertje! www.airRED.nl