Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe Ontspannen

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Het Nieuwe Werken. Zelf je werkplek bepalen die past bij dat moment en soort werk. Het Nieuwe Ontspannen. Zélf de manier van ontspannen bepalen die daarbij past. 

 

Zelf bepalen wanneer je werkt is ook zelf bepalen wanneer je toe bent aan een break. Dat je geregeld moet ontspannen, ook op je werk, is niet nieuw. Hoe die break eruit ziet, kies je zelf. Zodat jouw persoonlijke effectiviteit op peil blijft, zonder dat je gezondheid onder je werk lijdt.

 

Wij hebben infrarood wellness voor kantoor ontdekt. Met kleren aan in 15 minuten je doorbloeding flink verbeteren zonder dat je veel hoeft te transpireren. Resultaat? Vermoeidheid lost op, je krijgt nieuwe energie en kunt weer door. 

 

Doe je een dag veel computerwerk, heb je een vergader- of presentatiedag, dan schijnt een airRED power break een prima optie te zijn. Doordat je je doorbloeding actief verbetert terwijl je een kop koffie of thee drinkt en mentaal even afstand neemt van de waan van de dag is dat een uitkomst. Zodat jij na een kwartier weer met nieuwe energie door kunt. Ook op zulke dagen. 

 

Milde maar erg effectieve infrarood direct bij je werkplek. Zodat een powerbreak beschikbaar is als jíj dat wilt. Het lijkt ons erg aangenaam. Kijk zelf op www.airRED.nl en neem het op met je management als jij airRED als optie voor jouw breaks op kantoor wilt hebben. Voor hen is ook de bedrijven pagina interessant.