Het milde alternatief voor de infrarood sauna

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Infrarood cabines zijn ontstaan als alternatief voor de gewone sauna, en daar speelt transpireren een belangrijke rol. Dus worden er veel stralers en een behoorlijke temperatuur ingezet om dat voor elkaar te krijgen. Dat wil niet zeggen dat dat de enige manier is om van infrarood warmte te profiteren. 

 

In de airRED, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van infrarood wellness, wordt infrarood op een milde manier ingezet. Het is een platte unit met een infrarood bron die je tegen de muur hangt, en die actief met lucht een aangename warmtebubbel om je heen creëert. Je gaat er niet hevig van transpireren, maar profiteert wel van alle voordelen van infrarood. 

 

Door de geringe afmetingen kan je de airRED overal toepassen, en dat is anders dan wanneer je een houten of deels glazen cabine in je huis kwijt moet. 

 

Je kan er in je gewone kleren voor zitten. Daarmee is het ineens ook makkelijk om hem in de woonkamer te hangen of op kantoor te profiteren van de ontspannende voordelen van infrarood. 

 

Ook duurt een sessie maar een kwartier, de korte opwarmtijd is gewoon onderdeel van je sessie. Je kan er ook een half uur voor gaan zitten, maar meer is echt niet nodig. www.airRED.nl.