Geen tijd voor wellness? Geen probleem meer!

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Wellness was tot nu toe een nogal tijdrovend iets. Wat prima is, als je er echt even helemaal uit wilt. Maar wat voor al die keren dat je wel even een korte break kunt gebruiken van een drukke dag, gestresste ervaring, verkrampte spieren? Dan kan je nu gebruik maken van de airRED, infrarood wellness voor je woonkamer of kantoor. 

 

In een sessie van een kwartier profiteer je van de voordelen van infrarood (o.a. ontspannen, betere doorbloeding, hervonden energie) zonder dat je daarvoor uit de kleren hoeft, je moet afzonderen of na afloop moet rusten en douchen. 

 

Je kan het kwartiertje gebruiken om ook mentaal weer even tot rust te komen en op te laden, maar je kan ook ondertussen op je mobiel of tablet kijken, naar een muziekje luisteren, of met iemand anders praten. 

 

De airRED is een unit van maar 12 centimeter dik die je aan de muur hangt en die zo’n mooi design heeft, dat je hem in je woonkamer of kantoor kunt hangen. En met de aangename warmtebubbel die de airRED om je heen legt, voel je je lekker omgeven door warmte. 

 

Wij vonden hem op www.airRED.nl