De zon in je woonkamer

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

Waarom zitten we zo graag in de zon, dat is toch vooral de aangename warmte die je erdoor krijgt en het effect daarvan op je welbevinden. Je voelt je simpelweg beter. Het kleurtje wat de UV stralen je geven is aardig, maar omdat dat straling is die in grotere hoeveelheden voor vervelende effecten kan zorgen, mag je er daarom niet te lang in zitten. 

 

Infrarood is het deel van het zonlicht wat de warmte oproept. Het is alleen actief als het op een stof valt die die straling kan absorberen, zoals jouw lichaam (daarom is het in de ruimte ook niet warm, daar is niks). Zou het niet leuk zijn als je de zon in je huis kon hebben, het hele jaar door? 

 

Het bruinende deel van zonlicht, UV stralen, worden al toegepast, namelijk in zonnebanken. Infrarood is al langer beschikbaar in warmtelampen en infrarood cabines. Nu infrarood door de nieuwste ontwikkelingen zelfs beschikbaar is voor je woonkamer, wordt het wel heel makkelijk om het hele jaar door van infrarood warmte te genieten. Dat kan met de airRED, een 12 centimeter dikke infrarood unit. Een prachtig design apparaat wat een infrarood bron combineert met een aangename warmtebubbel van lucht om je heen. Wellness voor je woonkamer of kantoor, hoe lekker wil je het hebben. www.airRED.nl