50 Plus in het koude seizoen

airRED infrarood sauna met slim luchtsysteem in woonkamer

De donkere dagen staan weer voor de deur en, of je het leuk vindt of niet, voor veel van onze bezoekers betekent dat dat het allemaal wat minder soepel gaat met de spieren de komende maanden. De weldadige warmte van de zomerzon maakte bewegen makkelijker de afgelopen maanden.

 

Wat zou het dan lekker zijn als je de zon in huis zou kunnen halen. Een infrarood cabine kan dat voor je doen, maar wie heeft daar de ruimte voor. Er is ondertussen een nieuwe woontrend, infrarood wellness in je woonkamer. Heb je veel ruimte, dan zou je kunnen kiezen voor een infrarood cabine die inschuifbaar is tot het formaat van een kledingkast, of een eenpersoons model in de vorm van een soort stoel.

 

Maar de mooiste ontwikkeling is de airRED, een platte unit die je tegen de muur hangt en die een lekkere warmtebubbel om je heen creëert. Je kan er in je gewone kleren voor zitten, en in een kwartier profiteer je al van de weldadige werking van infrarood.

 

Het design is prachtig, de techniek onverslijtbaar, en je kan hem op lagere temperatuur gebruiken bijvoorbeeld om je spieren op te soepelen in de ochtend, als het koud is, als je gewerkt hebt. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan, maar je kan er dan ook vele jaren elke dag stijlvol plezier van hebben. www.airRED.nl