Gezond genieten

airRED infrarood sauna in sfeervolle lichte woonkamer

De airRED manier

Infrarood geconcentreerd op je rug. Met kleren aan. Warmte die door je bloed mild wordt verspreid in je hele lichaam. Lekker warme lucht om je heen die als een briesje op een zomerdag helpt om de warmte kwijt te raken, zonder dat je het koud krijgt. Minimaal transpireren. In 15 minuten effect. Dat is de airRED manier, de kracht van rust en warmte. 

Stel zelf jouw ideale wellness kwartiertje samen

Kies je temperatuur. Heb je zin om echt te ontspannen? Maak er een mindfulness moment van, met je ogen open of dicht en speel rustige muziek af op de ingebouwde speakers. Liever wat actiever? Je kan ook lezen, praten, bellen of zelfs lichte oefeningen doen tijdens je airRED infrarood wellness sessie. 

Stijlvol, gezond en makkelijk thuis

Ontspannen en aan je gezondheid werken in je eigen vertrouwde omgeving, airRED infrarood wellness kan erbij ondersteunen. Het hele jaar door. Wat ideeën:

  • Begin er de dag met een kop koffie of thee en een warmteboost. Je doorbloeding komt op gang, je krijgt zin in de dag, stijve spieren verdwijnen.
  • Sporten, werkdag, fietstocht of lange autorit. Stevig in de tuin werken of klussen. Gebruik de airRED voor warming up, cooling down en ontspannen bijkomen. 
  • Verdrijf de kou in je handen, voeten, na sporten of op een kille dag.
  • Voordat je naar bed gaat of als je niet kunt slapen, ontspan en duik rozig je bed in.
  • Ontbijt op bed, airRED sessie, mooie manier om de stress van de afgelopen week kwijt te raken.
  • Fysiek issue dat verbetert met warmte, gebruik de airRED dan geregeld. 

Praktisch en activerend op je werk


Op een dag met veel computerwerk, vergaderen, presentaties, deadlines of als je geen tijd of zin hebt in een actieve break, neemt je effectiviteit snel af. Dus als je doorbloeding actief verbetert terwijl je een kop koffie of thee drinkt, kan jij na een kwartier met nieuwe energie door, ook op zulke dagen. Dan is airRED infrarood wellness ook op kantoor een uitkomst. 

 

Neem het op met je management als jij de airRED infrarood wandunit als optie voor breaks op jullie bedrijf wilt hebben. Voor jouzelf en hen is dan de ook in bedrijven informatie interessant.

Meer weten waarom infrarood zo goed voor je is?

We hebben het voor je verzameld op de infrarood pagina. En ben jij niet in voor hevig transpireren en warm, dan is airRED infrarood wellness goed nieuws voor je, want die is effectief in de thermoneutrale zone. Zo kan jij ook profiteren van de voordelen van infrarood wellness. Nieuwsgierig geworden? Ga naar: 

airRED design infrarood sauna met gebruiker