Werken op de airRED

De airRED is voor ons handig, hij hangt in onze woonkamer die tegelijk dienst doet als home office. Dat biedt ons een aantal aardige voordelen. Zoals vandaag. We hadden gisteren een flinke wandeling gemaakt door de mooie omgeving van Maastricht, waar we ook onze klimspieren behoorlijk moesten aanspreken onder anderen om de Pieterberg op te kunnen komen, en later ook nog om een romantisch maar uiterst steil paadje tussen de wijnranken door te beklimmen. 

 

Op de dag zelf hebben we toen we thuis kwamen verder niet voor de airRED gezeten, maar de dag erop was het aardig om de laatste restjes vermoeidheid en afvalstoffen een zetje te geven op de weg naar buiten.

 

Dat viel samen met onze eerste dag waarop we ‘live’ zijn gegaan met de airRED. Na een paar maanden van voorbereiding, ervaring opdoen, website bouwen en nog veel meer, maken we nu soepeltjes de overgang naar ook echt anderen erover gaan vertellen dat hij bestaat. 

 

En vandaag hebben we dat voor een deel gedaan terwijl Joep lekker voor de airRED zat. Hij met de iPad ervoor, Judith met de computer ernaast, en samen nog even de laatste hand leggen aan de meest recente longread.

 

Het is een wat donkere dag, dus we hebben de chromolight er op een zachtgele stand bijgezet, het resultaat is aardig zoals je ziet, prettig om naar te kijken als je met elkaar in gesprek bent.