Virtueel op vakantie met je airRED

Ben je de gelukkige bezitter van een airRED infrarood sauna voor je woonkamer of kantoor, dan kan je je beleving af en toe nog leuker maken als je dat wilt. Ben je gadget minded, dan kan een VR bril een leuke toevoeging zijn aan je ontspanningsmogelijkheden. Ga lekker voor je airRED zitten, zet de bril op, en kies bijvoorbeeld een 360 graden video waarmee je meeloopt met olifanten in Afrika. Of waar je op een mooi palmenstrand vertoeft. Het kwartiertje op de airRED zal voorbij zijn voor je er erg in hebt!

 

De combinatie van infrarood wellness en VR is uniek, bij de airRED is dat mogelijk omdat de omgevingstemperatuur niet te hoog wordt, er een milde luchtcirculatie is en het apparaat zelf niet aangestraald wordt (wat bij een traditionele infrarood sauna natuurlijk wel het geval is). Bovendien zit je rustig en vrij op een krukje. 

 

Wij hebben dit zelf uitgeprobeerd met de Oculus Go, die je voor minder dan 200 euro kunt kopen. De VR ervaring is bijzonder, al past hij bij ons niet zo goed, maar dat wil niet zeggen dat dat voor jou ook zo is.