Slapen als je er moeite voor moet doen

In een email die we onlangs kregen van ons favoriete pyamamerk, stond dat 80 procent van de beroepsbevolking in Duitsland op zijn minst onrustig slaapt en anders wel aan slaapstoornissen lijdt. Voor hen aanleiding om wat adviezen te geven over pyamakeuze per type slaper, maar toch ook iets om even bij stil te staan. Want zet vijf mensen op je werk op een rijtje en vier ervan hebben dus een probleem, dat is niet niks. En het is niet iets wat in een kantooromgeving bespreekbaar wordt gemaakt (tenzij je Shleep inschakelt).

 

Er is natuurlijk niet één oplossing voor, en iedereen weet dat je 's avonds niet meer zo veel moet willen doen, je acht uur slaap moet pakken en zorgen dat je de stress van de dag achter je kan laten, enz. Waarom je dat niet doet, zeg het maar.

 

In elk geval kan de airRED je helpen, niet alleen door de dag heen om je ontspanningsmomenten te pakken, maar zeker ook rondom naar bed gaan kan hij een wel heel lekkere uitwerking hebben. Warmte ontspant immers als de beste. Ga er lekker in je pyama voor zitten met een kopje thee of warme melk, rustig muziekje op de luidsprekers, en het moet al gek lopen als je dan de nacht zou beginnen met woelen. Een mooie bijdrage aan het verminderen van dit fenomeen, en wellicht heb je ook nog plezier van onze meer persoonlijke medium read "Slapen. Simpel?" met ook een paar interessante links.