Mooi wandelen in de Betuwe

Het is leuk wonen in de Betuwe, en wij kunnen in het seizoen zo'n beetje al het (zacht)fruit wat we maar willen hebben, op loopafstand vers halen. We maken dan ook regelmatig een lekkere ochtendwandeling naar Prince Heerlijk in Erichem om pruimen, aardbeien, frambozen en ander lekkers te halen voor onze fruitige ontbijtjes. 

 

We kunnen zo'n wandeling, met een aangename omweg, ook doen via het Betuws Wijndomein. De druiventrossen hangen in deze tijd van het jaar prachtig aan de stokken en je kan je zo in Frankrijk wanen. En hoewel we zelf geen alcohol drinken, wijngaarden met uitbundige trossen blijven een mooi gezicht. Je kan hun Betuws Bruis, de alcoholvrije variant, overigens ook drinken bij onze bijna-buren Huize Poelzicht, dus als je toch naar de Betuwe komt om de airRED te ervaren, kan je wellicht iets combineren

 

Wij genoten in elk geval van onze wandeling die mede over het wijndomein ging en waar we een meegebracht kopje thee in het gras dronken (klompenpad het Errekomse Pad komt hier trouwens ook overheen). Bij Prince Heerlijk hingen de laatste aardbeien van het seizoen aan de planten. En Joep had een lekkere warming-up gehad voor de airRED, waardoor hij van het begin af aan lekker liep.