Migraine verlichten

Migraine verlichten met infrarood sauna

Heb jij het zelf, dan heb je er vast al veel over gelezen en van alles uitgeprobeerd. Migraine treft zo’n vijftien procent van de Nederlanders, en dat is niet mis. Zet 20 man op een rij en 3 hebben er last van. 

 

We gaan het hier niet hebben over oorzaken van migraine, daar kan je online veel over vinden en je medisch adviseur heeft je daar ongetwijfeld ook over geïnformeerd. Wij vertellen je over de airRED infrarood sauna en hoe hij je wellicht kan helpen om de intensiteit van je migraine te verlichten. 

airRED is een infrarood sauna die, in combinatie met slimme luchttechniek, in de thermoneutrale zone functioneert. Dat wil zeggen rondom je lichaamseigen temperatuur. Een airRED sessie voegt dan ook geen stress toe aan je lichaam, maar helpt het juist ontspannen. 

 

Door een krachtige infrarood bron op je rug te laten werken, wordt je bloed een klein beetje opgewarmd. Dit circuleert vervolgens door je lichaam, en wordt in je lichaam verspreid om af te koelen via je huid. Dat is een natuurlijk proces waarbij je niet of nauwelijks transpireert. 

 

Ondertussen komt het licht verwarmde bloed door licht verwijde bloedvaten in je hele lichaam in spieren, organen en ook in je hoofd. Daar doet het zijn ontspannende werking. Bovendien voert het zuurstofrijk bloed aan voor energie en herstel. De verkramping van bloedvaatjes in je hoofd bij migraine kan daarvan profiteren. 

 

De airRED kan je ophangen in je woonkamer en hem laagdrempelig gebruiken. Maar hij voelt zich ook prima thuis in je slaapkamer als jij hem liever in alle rust gebruikt. Met zijn 60 cm breedte is een plekje vinden het probleem niet. 

 

De airRED kan je helpen om de intensiteit van je migraine beleving te verminderen. Of dit bij regelmatig gebruik ook een positieve uitwerking heeft op de frequentie van je aanvallen, zal voor een deel ook afhangen van waarom jij een migraine aanval krijgt. 

 

Wil je weten of een investering in een airRED (die ook voor heel veel andere fysieke issues handig is, en zelfs gewoon lekker is als wellness optie om te gebruiken als je niks mankeert) voor jou een overweging is, maak dan eens telefonisch een afspraak als je migraine hebt om diezelfde dag nog de airRED uit te proberen. En overleg uiteraard met je medisch adviseur.