Menstruatiepijn

Menstruatiepijn en infrarood wellness

Elke vier weken is het raak, dan zijn er weer een paar dagen waarin een natuurlijk proces zijn loop gaat, menstruatie. Je went eraan, maar als die periode gepaard gaat met menstruatiepijn, dan kijk je er op zijn zachtst gezegd niet altijd naar uit. 

 

Natuurlijk, je kan een aspirientje nemen maar wil je dat blijven doen tot je 50-55ste? Handiger om naar meer natuurlijke manieren te kijken om om te gaan met menstruatiepijn. Warmte is een goed hulpmiddel, maar bv. een warme kruik of hittepit brengt zijn warmte niet diep genoeg in je lichaam.

 

Gezien de periode die je nog te gaan hebt aan menstruatie cycli, kan je er ook voor kiezen om te investeren in een innovatieve airRED infrarood sauna met slimme luchtcirculatie. Deze warmt je namelijk in 15 minuten van binnenuit op. Via je rug wordt je bloed licht opgewarmd, en die warmte verspreidt zich in je lichaam. Daarmee komt de warmte vanzelf ook in het gebied van je baarmoeder en kan daar helpen om meer ontspanning te brengen en verkramping die aan de basis staat van je menstruatiepijn te verminderen. Ook helpt het je om mentaal te ontspannen. 

 

De airRED gebruik je met kleren aan en hij hangt aan de muur, waardoor hij overal een plekje kan vinden. Je transpireert niet of nauwelijks omdat hij in de thermoneutrale zone functioneert. Met zijn stijlvolle design past hij ook mooi in je woonkamer, waardoor je hem makkelijk gebruikt, bijvoorbeeld met een kopje thee erbij en een muziekje op de ingebouwde geluidsinstallatie. 

 

En kom je in de menopauze terecht, dan zal je airRED je ook aangenaam kunnen helpen om de effecten daarvan te verminderen. De kwaliteit van de airRED maakt dat hij je door al die fases heen als een stille begeleider van dienst kan zijn. En krijg je tussendoor andere klachten, zoals rugpijn of een blessure, dan helpt de airRED ook in die situaties. 

 

Plan een airRED demo in in de periode dat je ongesteld bent en menstruatiepijn hebt, en je kunt zelf ervaren of een airRED voor jou een goede optie is.