Infrarood bij gezondheid issues bij jongeren

infrarood sauna en astma, jongeren

Je denkt er niet meteen aan, maar veel jongeren hebben al te maken met fysieke issues. Veel voorkomend zijn astma, chronische bronchitis en longissues als emfyseem of CARA. Maar ook chronisch eczeem en migraineklachten komen op die leeftijd al flink voor. Om over puberteit gezichtsonzuiverheden maar te zwijgen.

 

Over oorzaken en mogelijk onderliggende mentale oorzaken gaan we het hier niet hebben, dat is voor jullie en je medisch adviseur. Waar wij het licht op willen laten schijnen is het aanvullend gebruik van infrarood, ook op jongere leeftijd, en de gunstige effecten daarvan op bloedcirculatie, huid, luchtwegen en mentale ontspanning. We hebben aparte artikelen over deze issues, en voor jongeren geldt de positieve werking net zo goed. 

 

Het grote voordeel is, dat je in een kwartier al effect hebt van een airRED sessie, en dat je hem met kleren aan kunt gebruiken en er niet hevig bij hoeft te transpireren. Bovendien kan je op je gemak gamen, appen of wat je dan ook op die leeftijd vooral maar wilt doen, wat de toepassing wel erg laagdrempelig maakt, zeker als je de airRED in de woonkamer hangt. 

 

Infrarood kan vanaf een jaar of 12-13 al verantwoord gebruikt worden, zeker de nauwelijks belastende airRED manier. En een tip: werkt ook verfrissend na een stevige avond/nacht feesten! Zo kan de hele familie plezier hebben van de investering in een airRED, of een gezinslid hem nu gebruikt voor een fysiek issue, een hangover, of als wellness moment.