airRED, ook goed voor je huid

Een verbeterde doorbloeding heeft effect op je stofwisseling, en dat zie je vaak al snel terug in je huid, een graadmeter voor je persoonlijke balans. Je huid gaat er bij geregeld gebruik simpelweg beter uit zien. Natuurlijk kan de airRED dat niet alleen, het is ook belangrijk dat je zorgt voor een goede omgang met stress, voeding en beweging, maar dat spreekt eigenlijk vanzelf.

 

Heb je zin in het gebruik van een mooie extra voedende crème of masker, heb je even een issue met je gezichtshuid of verstopte talgkliertjes bij je ogen, overweeg dan eens om een kwartiertje met je gezicht voor de airRED te gaan zitten. De doorbloeding komt dan heel gericht op gang in dat gebied. Voedingsstoffen die je kort daarop aanbrengt, doen het dan extra goed. Voel zelf aan op welke stand de airRED bij deze toepassing het beste voor jou werkt. Wij zelf houden als vanzelf onze ogen dicht als we dit doen. 

 

Je kunt zo'n toepassing ook doen na een wat intensievere sessie op hogere temperatuur. AirRED, ook voor je persoonlijke verzorging.

 

En verder

Je las zojuist een artikel uit onze blog.

Vond je dit een goed artikel? Deel de link met je netwerk.