Hot yoga in je woonkamer

Hot yoga in woonkamer

Met een airRED infrarood sauna kan je, door het ontbreken van houten of glazen wanden, in je eigen vertrouwde omgeving hot yoga oefeningen doen. Je speelt dan met de instellingen voor de temperatuur van de infrarood bron en de luchtuitblaas intensiteit en doet je oefeningen in de ruimte direct voor de airRED.

 

Terwijl je wordt omgeven door aangenaam warme lucht doe je je yoga poses. De warmte maakt het makkelijker om je bewegingen uit te voeren. Het voordeel bij de airRED is, dat je niet hevig hoeft te transpireren in een vochtige omgeving om de voordelen van warmte te hebben bij je hot yoga. Je komt makkelijker in je houdingen en beleeft je lichaam en ademhaling bewuster.

 

Doe je op die manier een intensieve warkout voor de airRED, dan zal je uiteraard ook hier te maken krijgen met transpireren (wat normaal bij de airRED nauwelijks voorkomt), omdat je nu ook zelf warmte genereert en die niet meer zo makkelijk kwijt kunt. Maar jij bepaalt zelf de intensiteit van je oefeningen en dus of dat effect optreedt. 

 

Is hot yoga niet jouw ding maar wil je wel rustig bewegen in een warmere omgeving, dan is de airRED infrarood sauna met zijwanden van lucht ook een prima oplossing. Je doet dan gewoon jouw eigen oefeningen voor de airRED. Dat kan bijvoorbeeld aangenaam zijn bij blessures, reuma, artrose, Parkinson, fibromyalgie e.a. om de oefeningen makkelijker te willen doen, de aardige airRED warmte heeft die uitwerking, fysiek en mentaal. En bij oefeningen in een warme omgeving krijg je ook minder makkelijk blessures.